Tarina

Yrityksen nimi Honeymoon With Myself eli kuherruskuukausi itsensä kanssa sai alkunsa eräältä Los Angelesin matkaltani, jonne olin lähtenyt yksin viettämään häämatkaa itseni kanssa. Takanani oli henkisesti rankka vuosi ja totaalinen uupuminen. Matkan tarkoituksena oli levätä, oppia tuntemaan itseni uudelleen sekä selvittää mihin haluan jatkossa voimavarani suunnata.

Ennen matkalle lähtöä olin jättänyt säännöllisen palkkatyön opettajana, tehnyt rankan ero- ja asunnonmyyntiprosessin kahdeksan vuoden parisuhteesta ja yhteisestä paritalosta, hypännyt tyhjän päälle ja aloittanut uuden elämän täysipäiväisenä yrittäjänä sekä samalla päässyt ensiyrittämällä kuntani kunnanvaltuustoon ja kunnanhallitukseen. Lisästressiä toivat lukuisat projektit, puheenjohtajuudet, määrällisesti iso treenaaminen ja siihen nähden vähäinen syöminen, täydellisen kropan jatkuva tavoittelu sekä vanhimman koirani sairastuminen. Silloin päätin, että en voi jatkaa elämääni näin ja jostakin on luovuttava. Luopuminen ei ollut helppoa ja en halunnut luopua joistakin rooleista, sillä pelkäsin että menetän silloin arvostukseni muiden silmissä ja että minua ei pidettäisi enää yhtä tehokkaana.

Jo ennen tätä menneisyyteni oli ollut täynnä suorittamista ja itsensä hyväksytyksi tulemisen hakemista suoritusten ja tittelien kautta: samaan aikaan suoritin kasvatustieteiden maisterin ja luokanopettajan tutkinnot työskennellen finanssialan yrityksessä kiikkuen myyntilistojen kärjessä, läpäisin rahoitus- ja vakuutusalan ja personal tariner -tutkinnot, treenasin hullun lailla ja kilpailin fitnesslajeissa sijoittujen SM-mitaleille sekä kilpaillen myös kansainvälisesti. En ollut kuitenkaan koskaan itseeni tai suorituksiini tyytyväinen, vaan halusin aina enemmän ja arvotin itseni sen mukaan, miten oletin muiden minut näkevän. Finanssialan töissä ja fitnesskilpailuissa minua alkoi ensimmäistä kertaa kiinnostaa mielen voima, tavoitteiden asettelu ja niiden saavuttaminen, mutta työkalut ja toteutustavat olivat tuolloin minulla erilaisia kuin tänä päivänä.

Ensimmäinen muutos minussa tapahtui, kun opetin kolme lukuvuotta joustavan perusopetuksen jopo-luokkaa. Tällöin minua alkoi kiinnostaa entistä laajemmin työkalut liittyen itsetunnon vahvistamiseen, vahvuuksiin ja motivaatioon. Rakastin töitä nuorten kanssa, mutta luovuin opettajan töistä ja siirryin kokopäiväiseksi yrittäjäksi, sillä koin että koulumaailma pyrki oppilaiden lisäksi tasapäistämään myös opettajia, enkä päässyt käyttämään luovuutta ja vapautta työssä tavalla kuten olisin halunnut, enkä saanut olla oma itseni. Vahvuuteni eivät ole tiedon siirtämisessä, vaan sparraamisessa, valmentamisessa sekä tarinoiden kertomisessa ja kuuntelemisessa.

Häämatkalla itseni kanssa Los Angelesissa selvitin mitkä ovat itselleni tärkeät arvot joiden mukaan haluan elää, opettelin ajatukseen että pärjään yksin, annoin kehoni ja mieleni levätä sekä pohdin mitkä ovat vahvuuteni ja mitä haluan tehdä tulevaisuudessa.

Kuten kuherruskuukaudella ylipäätänsä on kyse itseensä tutustumisesta, itseensä rakastumisesta sekä itsensä hemmottelusta. Viettääkseen kuherruskuukauden itsensä kanssa ei ihmisen tarvitse kuitenkaan matkustaa toiselle mantereelle, vaan aikaa itsensä tutkiskelulle, omien vahvuuksien kehittämiselle sekä rohkeille toimille muutoksen edessä tulee järjestää myös tavalliseen arkeen. Tähän liittyen tarjoan uusia ideoita, sparrausta, motivaatiota ja tehtäviä asiakkailleni mentaalivalmennuksen, tapaamisten, verkkovalmennusten, luentojen sekä workshoppien kautta. Inspiroidun jokaisen asiakkaani tarinasta ja tyytyväisten asiakkaiden kokemukset kertovat Honeymoon With Myselfin tarinaa parhaimmillaan. Tervetuloa viettämään kuherruskuukautta itsesi kanssa!

XXX
Jasmi

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Instagram

Viimeisimmät artikkelit